fbpx

Een goed advies haalt het beste uit je onderneming.

Iedereen heeft talenten en zet die volop in voor een optimaal bedrijfsresultaat. Bij het ondernemerschap komt veel kijken en dan is het goed als je een sparringpartner hebt die je advies geeft en verbeterpunten aandraagt. Ten slotte zien twee paar ogen meer dan één.

Advies voor ondernemers

Veranderingen gaan sneller dan je denkt.

Op alle vlakken is de omgeving van je bedrijf aan het veranderen. Voor succes is vooruitgang nodig, stilstand is achteruitgang. Dit vergt de denkwijze van een moderne ondernemer, een duidelijke strategie. Toekomstgericht advies is dan wat je zoekt. 1DESK begeleid je bijvoorbeeld bij het opstellen van je businessplan, maar ook het uitwerken van investeringsvoorstellen en tal van ondernemersvraagstukken.

De juiste focus biedt de doorbraak die je zoekt.

Hoewel ondernemen leuk is, begint het rendement van je onderneming bij jezelf. Kansen pakken, risico’s beheersen en weten waarop je moet focussen. Er wordt veel van je gevraagd en bovendien staat het boeken van resultaat centraal. Dan wil je geen kopzorgen over bijvoorbeeld je administratieve organisatie, belasting en personeelszaken. Samen stippelen we een traject uit en zetten je focus op scherp. Wij geven je dan ook ons beste advies.

Ondernemen is werken aan financiële onafhankelijkheid.

Een bedrijf starten, opvolgen of kopen is investeren in de toekomst. Daarom werk je als ondernemer aan financiële onafhankelijkheid die je in het bedrijf opbouwt. Niet alleen een bedrijfsanalyse, maar ook waardebepaling zijn belangrijke onderdelen. Daarnaast is de persoonlijke begeleiding tijdens deze processen van belang. Met een doelgerichte aanpak kunnen wij je van korrel tot borrel bijstaan tijdens deze fases.

Marktbewerking, de zoektocht naar nieuwe klanten.

Voor de groei van je bedrijf is het behouden van bestaande klanten belangrijk. Net als het vinden van nieuwe klanten. Marktbewerking van nieuwe doelgroepen is het creëren van behoeften en het omzetten van ideeën in concrete acties via branding en online marketing. Wij adviseren en werken samen met je aan optimalisatie van je marktaanpak om zo je commerciële doelen te bereiken.

Wil je kritisch sparren?

Met 1DESK ga je aan de slag met jouw business.

Wat we voor je doen, zodat jij kunt ondernemen.

Administratie

Onze rapportages en dashboards helpen je betere keuzes te maken voor je business. Meer weten.

Belastingen

We zorgen ervoor dat je niet verrast wordt door onze blauwe vrienden. Meer weten.

Advies

Als échte ondernemers denken we met je mee en delen onze ervaring. Meer weten.

Effectiever ondernemen?
Schakel ons in voor je administratie en de rest.

Effectiever ondernemen?
Schakel ons in voor je administratie en de rest.

Afspraak maken

Afspraak maken