fbpx

Onze missie is simpel: ondernemen zo gemakkelijk mogelijk maken.

Focus op ondernemen. Dát is onze belofte aan ondernemers. We zijn niet de ouderwetse boekhouder in de buurt. 1DESK is een full service kantoor waar jij je als ondernemer thuis voelt. Want dat is wat we graag willen: onderdeel zijn van je bedrijf en van je leven als ondernemer.

In 2011
opgericht
150 m²
gastvrijheid
Lavazza
bonenkoffie

Waarom doen we wat we doen?

Bij 1DESK vinden we ondernemen het mooiste wat er is. De één is ambitieus en wil groeien, de ander gewoon zijn vak uitoefenen en vrij zijn. Maar tegelijkertijd zit jij als ondernemer niet te wachten op randzaken die je afleiden van je doel: werken aan je – financiële – vrijheid. Elke ondernemer moet zich wat ons betreft dan ook kunnen richten op ondernemen. Daar zorgen wij voor.

Hoe doen we dat?

Door onze kennis en jarenlange ervaring als ondernemers eindeloos uit te putten voor jou. We bijten ons vast in complexe zakelijke situaties. Door niet te stoppen bij een mooie jaarrekening, maar je te helpen een route naar een succesvolle onderneming te plannen. En, last but not least, je te adviseren en begeleiden op het pad naar succes. Sóms ook ongevraagd.

Wat doen we dan voor ondernemers?

We zorgen voor een overzichtelijke financiële administratie voor je bedrijf. Ook doen we de belastingaangifte ieder kwartaal en geven advies over je bedrijf. Daarnaast zorgen we voor groei en bouwen we aan je merkpositionering en marketingstrategie met branding, websites en online marketing.

Team 1DESK

André Markus

is Co-founder en heeft de focus op administratie, advisering en coaching.

Bryan Markus

is Co-founder en heeft de focus op branding, marketing en online.

Jacqueline van den Hoorn

is administratiespecialist en heeft de focus op administratie.

Maatschappelijke betrokkenheid

Onze ondernemerspassie zetten we niet alleen in voor onze klanten. We doen ook met dezelfde gedrevenheid ons best voor het goede doel, zowel in de regio als internationaal.

Vereniging Smaragd

Via Vereniging Smaragd ondersteunen wij het kindertehuis Kasih Karunia in Indonesië. Vanaf 2012 verzorgen wij de financiële administratie en de website van Vereniging Smaragd.

Voedselbank Haarlemmermeer

Ieder jaar is er een kerstinzamelingsactie in Zwanenburg voor de Voedselbank Haarlemmermeer. In 2021 waren er 425 gezinnen die zo een extra tas met producten en cadeau’tjes kregen. Vanuit 1DESK doneren we ieder jaar alle tubes tandpasta. En dat zorgt bij ons voor een glimlach!

Effectiever ondernemen?
Schakel ons in voor je administratie en de rest.

Effectiever ondernemen?
Schakel ons in voor je administratie en de rest.

Afspraak maken

Afspraak maken